Despre mine

Fotografia mea
"Ce este minunat? Ceea ce nu înțelegem."

duminică, 19 mai 2013

Două melodii drăguțe


8 comentarii:

  1. le difuzeaza la Kiss Fm non-stop...este postul de radio pe care il ascult eu.
    imi place a doua melodie!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Alina! Și mie îmi place a doua!
      Și eu ascult de la Kiss Fm, dar mai puțin (cea mai mare parte din timp sunt la birou sau afară).

      Ștergere
  2. eu cand ma ocup cu diferite indeletniciri prin casa sau afara, ascult cu drag Kiss Fm care este my favourite 1.(mai mult iarna cand stau in casa).
    acum pe timp de vara recunosc ca ascult mai putin, pentru ca prefer mai mult sa ascult ciripitul pasarilor de afara,(uneori se prinde cate un concert de triluri care mai de care mai frumoase prin stufisuri, incat cu greu iti vine sa pleci din gradina sau din curte. imi place sa mai ascult si cantecul greierilor decat melodiile de la Kiss care le stiu oricum pe dinafara...
    in legatura cu biroul...tin sa te felicit! eu am lasat-o mai moale, ca de...asa e cand esti la facultate, dar depinde si de specializarea pe care o alegi.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e frumos, dar eu nu pot auzi de aici de la mine decât claxonul mașinilor care este mult mai nedorit decât melodiile de pe Kiss!:)
      Ești la facultate? Habar n-aveam... Eu sunt la gimnaziu!;)
      Te pup!

      Ștergere
  3. nu cred ca mi-ar placea sa locuiesc vreodata la oras. am stat pana la varsta de 5 ani, apoi gata, mi-am mutat domiciliul la tara.
    da, sunt primul an de facultate, specializarea geografie si urmeaza ca la toamna sa ma inscriu la facultatea de Educatie Fizica si Sport.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singurul lucru pentru care nu vreau sa mă mut sunt vecinii de care m-am atașat foarte mult!;) Poate și școala, dar nu țin la asta la fel de mult...

      Ștergere

Vă mai aștept pe la mine cu brațele deschise!:)

Banner